Oplevelser for
hele familien

Oplev de fascinerende stjernebilleder, næsten helt uden lysforurening, se Danmarks smukkeste klint eller tag på den 175 km lange vandrings-rute Camønoen. Mulighederne er næsten endeløse på Møn og de omkringliggende øer.

Camønoen

En anden populær attraktion, er den 175 km-lange vandreture, Camønoen, frit opkaldt efter den berømte, spanske vandrerute, Caminoen – hvor turen her går gennem Klintekongens land, på stier dybt ind i urskoven, og jættestuernes indre.

Visse steder minder landskabet også nærmest om den magiske verden fra Ringenes Herre, så hvem ved om Tolkien har fundet inspirationen til Hobittens rejse, blandt de krogede, lian-fyldte, gamle træer her i Ulvshale skov?

Skoven på Ulvshale ligner da heller ikke alle, andre skove, for den er dannet af flintesten fra Møns klint. Træerne vokser langsomt, og mange af dem er skæve, fordi jorden er stenet og mager.

Møns Klint

Med sine storslåede 128 meters højde og hele 6 km’s bredde, er Møns klint, som årligt tiltrækker tusindvis af turister fra hele verden, en enestående naturoplevelse i sig selv. 

De hvide kridtskrænter knejser dramatisk mod havet, og er man heldig, ser man måske vandrefalken, verdens hurtigste dyr, som yngler på Møns Klint, eller finder spændende forsteninger og rav fra en svunden tid.

Dark Sky

Når mørket falder på, kan man nyde fænomenet ”Dark Sky”: En klar og tydelig stjernehimmel næsten uden lysforurening. Møn og Nyord er et af de få steder i Danmark, hvor det  – under de rette forhold – er muligt at opleve de fascinerende stjernebilleder.

Chancen er størst fra september til marts, hvor der er flest mørke timer, og blandt de lokale ildsjæle kan man hyre sin helt egen guide og komme på Dark Sky fotosafari.

Følg med i udviklingen

Få indblik i projektet og arkitekten bag Møns Feriepark.